sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Liteni: Copilă accidentată de un şofer beat la volan

La 19.01.2016, ora 15.40, Poliția orașului Liteni, a fost sesizată de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza localității, iar victima a fugit de la fața locului.
Pe timpul cercetărilor, Poliția orașului Liteni a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o minoră de 16 ani, din localitate, despre faptul că, a fost victima unui accident rutier, produs pe DJ 208A, la ieșirea din orașul Liteni spre Suceava.
Cu ocazia audierii, conducătorul auto a recunoscut faptul că, în cursul zilei, s-a deplasat în orașul Liteni la niște cunoștințe, ocazie cu care, a consumat băuturi alcoolice, după care s-a deplasat cu autoturismul către locuința sa din comuna Udești, iar la ieșirea din orașul Liteni, pe DJ 208A, angajându-se într-o depășire, a acroșat cu oglinda o persoană de sex feminin ce se deplasa regulamentar pe partea stângă a aceluiași drum.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost transportat la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.

Distribuie!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu